fbpx
Back to top

Campirama

(Ver)ken je wereld 

 

Je de wereld laten verkennen op comfortabele wijze, dat is al meer dan 50 jaar de missie van het familiebedrijf Campirama in Izegem. Als officiële verdeler van Hymer, Carado, Eriba en Bürstner staan ze in voor de verkoop en verhuur van campers en kampeerbenodigdheden. De motorhomes zijn volledig uitgerust, met de garantie om van jouw trip een onvergetelijk avontuur te maken.

 

Het zal je niet verbazen dat de verhuur van campers in de lift zit. Het is tegenwoordig de enige manier om 100% veilig en volgens de regels (samen met je bubbel) te reizen. Wij mochten de jaarlijkse brochure van Campirent, de verhuurpijler van Campirama, vernieuwen. Daarin vind je alle praktische details en een overzicht van de verschillende voertuigen. We stonden in voor de copywriting, opmaak en het drukwerk van de brochure. Geleverd tot aan de deur, jawel!

 

Een kijkje nemen in de brochure kan trouwens ook digitaal. Surf naar www.campirama.be/campirent voor het resultaat. Zelf zin gekregen om het comfort en genot van een camper te ontdekken? We kunnen het alleen maar aanraden! Bovendien kan je op de website ook een virtueel bezoekje brengen aan de showroom van Campirama. Klaar voor vertrek?

klant

Campirama

logo wit