fbpx
Back to top

Brico

Wat je zelf doet, doe je beter!

 

Alle handige Harry’s zullen het weten: in 2019 lanceerde doe-het-zelf gigant Brico zijn eigen aanbod aan zonnepanelen, in samenwerking met de installateur Earth. Investeren in zonnepanelen is enorm positief voor de planeet. Bij Brico kan je bovendien kiezen of je zonnepanelen wilt kopen of huren. De communicatie in de winkels zelf namen wij met plezier voor onze rekening.

 

Liep je binnen in een Brico Plan-it in jouw buurt, dan heb je het vast wel gezien. Samen met de klant en met onze trouwe partners realiseerden we een reusachtige stand waarop zonnepanelen waren bevestigd. Zo kon je het aanbod van Brico Solar met eigen ogen zien en kregen de klanten maximaal zin om het potentieel van hun eigen dak te ontdekken.

 

In de bijhorende A4-folder gaven we meer uitleg over de verschillende formules. Voor de geïnteresseerden: de folder is trouwens nog altijd beschikbaar op www.bricosolar.be/folder! Zowel de winkelstand als de folders waren te zien in elke vestiging van Brico Plan-it in België, dus ook over de taalgrens. Daarom werd het ontwerp zowel in het Nederlands als in het Frans opgemaakt en verdeeld.

 

Klussen, het is toch niet meteen onze favoriete bezigheid. We werkten dan ook samen met een ervaren schrijnwerker om de zonnepanelen op de stand te bevestigen. Een concept uitwerken, ontwerpen en drukken daarentegen? Kom maar op!

klant

Brico

logo wit